Ring til os på tlf. 93 94 21 82

Om Fanø Træ a/s

Snedkeri & byggemarked

Godt håndværk & bæredygtighed

Fanø Træ A/S er en lille lokalt vindue og døre producerende virksomhed, som samtidigt fungerer som et byggemarked & Sigma malingsudsalg.

Hos Fanø Træ forener vi godt håndværk og gamle byggetradioner, og deler gerne ud af råd og vejledning til løsning af gør-det-selv opgaver, når vores kunder kommer i vores byggemarked. 

I vores byggemarked behøver du kan at købe det du skal bruge og ikke hele æsker af søm og skuer. Og vi hjælper gerne med at skære træ til i de mål du skal bruge til din opgave. På den måde udnytter vi alle ressourcerne bedst. 

I vores snedkeri laver vi et hav af forskellige opgaver som alle kræver godt håndværk, kærlighed til faget og god fornemmelse for byggetraditioner.

Speciale i døre og vinduer til bevaringsværdige og fredede huse

Vores døre og vinduer bliver fremstillet på gammeldags måde, det vil sige de bliver håndlavet og af hele stykker træ. Vores speciale er specialmål, og special opgaver, såsom buede vinduer & døre, og så har alle mål ret, store som små. Vi prøver så vidt det er muligt at engagere os fuldt ud med kunden, og sætte dem ind i processen, og vi tager gerne kontrolmål, for at sikre produktet bliver som ønsket og alle er tilfredse. Vore vinduer og døre er kvalitetsprodukter lavet af kvalitets kernefyr eller mahogni. Kvaliteten går igen i de produkter vi sælger, om det er "bare" er en skillerumslægte, så stiller vi krav til leverandøren, at produktet er 100% i orden og naturligvis FSC certificeret. 

Alle opgaver som kræver godt håndværk

Vi synes ingen opgave er for lille, og vi kan også lave bordplader, skabe og meget mere... Spørg os hvis du er i tvivl om noget...

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduer og døre, eller kontakt os hvis du har en specialopgave indenfor sendkeri arbejde. Vi kan også lave indvendige Fanødøre, eller nye karme til gamle døre.