Ring til os på tlf. 93 94 21 82

Vinduer med koblede rammer & kitfals

Vinduer med koblede rammer og kitfals til bevaringsværdigt hus

Fanø Træ producerer koblede vinduer med kitfals efter mål. Vi har igennem årene leveret koblede vinduer til både fredede og bevaringsværdige huse, men også til mange forskellige typer af nybygninger. Valg af det rigtige vindue som passer til husets byggeskik og i en høj kvalitet er med til at øge værdien af dit hus.

På Fanø har vi en stor andel af fredede og bevaringsværdige hus, og er udfordret af et hårdt klima. Vores valg af materialer og fremstilling af vinduerne er derfor baseret på mange års erfaring. 

Vi kan leverer vores koblede vinduer i mange forskellige former og med de med sprosser, profiler hængsler, glas, farver og øvrige ønsker vores kunder har til vinduets udformning.

Fælles for alle koblede vinduer, at vi søger at bibeholde et slankt udtryk og et smukt lysindfald samtidigt med at vinduet er energibesparende.


Glas i vinduer med koblede rammer

Forsatsrude med enkeltlags energiglas

Det koblede vindue med forsatsrude enkeltlags glas leveres med med hardcoatet lavenergi glas, hvor energibelægningen er indstøbt i glasset, og således ikke kan ridse det af. 

I en del fredede huse må der kun sættes enkeltlags glas i vinduet. 

Forsatsrude med 2-lags thermoglas

Det koblede vindue leveres som standard med hardcoatet lavenergi glas i selve vinduet, mens den 2-lags thermorude med varm kant er med almindelig vinduesglas på yderruden og lavenergiglas på indersiden.

Det giver vinduet en høj isoleringsgrad.

Andre ønsker til glas i vinduer med koblede?
Vi kan altid leverer din vinduer med den type glas du ønsker. F.eks. kan der være ønsker til lydisolerende glas eller lysdæmpning.  

Sådan bestiller du 

Alle de vinduer vi fremstiller er efter individuelt mål, og tilpasset byggestilen i det hus vinduer skal sættes i. 

Derfor ønsker vi at være i dialog med vores kunder lige fra indhentning af tilbud til færdig levering. 

Skriv til info@fanoe-trae.dk eller ring på 75 16 21 82. 

Så finder vi i fællesskab det rigtige vindue og pris til dit hus.