Ring til os på tlf. 93 94 21 82

Termo vinduer

Termovinduer - bondehusvinder i et let og klassisk udtryk

Vi fremstiller primært termovinduer med smalle sprosser og et udtryk, som kommer så tæt på et traditionelt kitfals vindue som muligt. Det er vores opgaver at kunne levere vinduer, som giver gamle hus nyt liv med respekt for husets byggestil og historie. Den model kalder vi for FT, vi kan naturligvis også lave vinduer med udvendig glasliste og alu-vandnæse.

Vores termovinduer er udviklet til at kunne klare det hårde klima vi har her på vestkysten. Vi anvender kun FSC-certificeret kernefyr eller mahogni til fremstilling af vinduerne, og vinduessprossen er en fast del af vinduesrammen. Det giver vinduet et elegant udtryk lig vinduer med kitfals, men sikre samtidigt vinduet en lang levetid sammenlignet med vinduer med pålimet sprosse.

Vi fremstiller også termovinduer og vinduespartier til typehuse. Både til nybygninger, renoveringer og ombygninger. Vi laver kun vinduer efter mål, altså v fører ikke standardvarer indenfor vinduer.

Såfremt der ønskes andre vinduestyper, som træ-alu eller lignende, så sørg os gerne, vi er ved at etablere en del samarbejde med andre vindues fabrikanter, også indenfor staldvinduer i støbejern, med termorude i.

Sådan bestiller du 

Alle de vinduer vi producere er efter individuelt mål, og tilpasset byggestilen i det hus vinduer skal sættes i. 

Derfor ønsker vi at være i dialog med vores kunder lige fra indhentning af tilbud til færdig levering. 

Skriv til info@fanoe-trae.dk eller ring på 75 16 21 82. 

Så finder vi i fælles det rigtige vindue og pris til dit hus.